BOOKING

RESTYLING
2019
RESTAURANT
BAR TERRAS

2019 nieuw jaar
nieuwe diensten

n deze maanden van de wintersluiting zijn we bezig met een belangrijke herinrichting van het centrale deel van het kampeerleven: dat tussen het zwembad en de receptie.

De werkzaamheden omvatten de bouw van een nieuw complex dat het vorige bar-marktgedeelte zal vervangen.
Het gebouw is ontworpen om de impact op het milieu te minimaliseren, zowel vanuit esthetisch als beheerstechnisch oogpunt. Het wordt bedekt met natuurstenen en planten zodat het in harmonie is met de andere kampeerfaciliteiten. Dankzij de grote ramen zijn de ruimtes beter verlicht en kunnen ze optimaal profiteren van natuurlijk licht.

Dit nieuwe project is slechts de eerste van constante verbeteringen die we onszelf de komende jaren hebben opgelegd om onze gasten de hoogste kwaliteit en comfort te garanderen tijdens hun verblijf aan het Gardameer.

DE WERKZAAMHEDEN
restaurant 200 mq
veranda 85 mq
bar 32 mq
solarium 300 mq
supermarket 89 mq + 16 maga
Restaurant

Het restaurant is ongetwijfeld het vlaggenschip van deze herinrichting. We wilden een frisse, heldere en ontspannen omgeving creëren. Vanuit de grote ramen
kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de camping.
Bij slecht weer wordt het buitenterras van het restaurant overdekt zodat u in alle rust kunt genieten van uw lunch/diner.

Supermarket/Bazar

Al sinds de opening van de camping werd het centrale gedeelte voorzien voor het onderbrengen van onze minimarkt.
Hoewel de oude structuur met volharding en toewijding alle klanten in deze vele jaren heeft bediend, was deze nu te verouderd om een hoog serviceniveau te kunnen bieden.
Daarom hebben we een nieuwe locatie ontworpen die voldoet aan alle behoeften voor een kampeervakantie. U vindt er levensmiddelen, dranken, lokale producten en een bazaar waar u alles kunt vinden wat u nodig heeft.

Bar/Terras

De nieuwe bar/Terras is de ideale plek om volledig relaxt te proeven van drankjes en cocktails en te genieten van het adembenemende uitzicht op het Gardameer en zijn prachtige zonsondergangen.
Het nieuwe verhoogde solarium geeft uw vakantie een extra boost, een vleugje elegantie en aandacht voor plezier met uw familie of vrienden.
De nieuwe bar, die het zwembadgedeelte en het nieuwe solarium zal bedienen, is uitgerust om koele drankjes te serveren begeleid door uitstekende livemuziek.