BOOKING

Jou camping in Lazise aan het Gardameer

Elke gast is welkom

 

Op onze rustige camping in Lazise, op de veronese kust van het Gardameer, kun je een welkome en familie-achtige sfeer vinden die je een onvergetelijke vakantie zal bieden.

Relax en Natuur – Omgeven door de weelderige rivièra van het Gardameer, in Lazise, is de camping Fossalta de geschikte plek voor wie een relaxte vakantie wil in contact met de natuur zonder af te zien van plezier en vermaak.

Verwelkoming en Gastvrijheid – Camping Fossalta van Lazise is dan ook een natuurlijke omgeving, gekenmerkt door de vriendelijkheid en beschikbaarheid van een familie die deze sinds 1968 beheert met passie en aandacht voor details, denkend aan het welzijn van haar gasten.

Family Camping – Juist vanwege deze kenmerken is de camping de perfecte oplossing voor families met kinderen die van alle gemakken, diensten en een animatie met avondvoorstellingen kunnen genieten.
Afhankelijk van de verschillende eisen van de gasten kan er gekozen worden ruimte staanplaatsen te boeken of te verblijven in één van de comfortabele mobile homes die beschikbaar zijn.
De camping biedt verder verschillende gemeenschappelijke ruimtes, altijd goed verzorgd en schoon, zoals het zwembad, het strand, de miniclub, de speelvelden en de diensten.

Zich oriënteren op de Camping – Download de kaart met de positie van alle punten van interesse binnen onze camping.

 

Newsletter

Iscriviti al nostro servizio di newsletter per restare aggiornato sulle novità del campeggio e scoprire in anteprima tutte le offerte di piazzole e case mobili in campeggio per le tue vacanza a Lazise, sul Lago di Garda.