BOOKING

Camping in Verona

Wij willen een referentiepunt zijn voor onze klanten.

Onze staff, geselecteerd en gekwalificeerd, is altijd ter beschikking voor alle vragen en behoeftes tijdens jouw vakantie op de camping in Verona.

Veiligheid – Om de totale veiligheid van onze klanten te garanderen worden overdag de zwembaden en badgasten constant gecontroleerd door gekwalificeerde badmeesters, terwijl ‘s nachts de camping onder toezicht staat van een controledienst opdat onze klanten gerust kunnen slapen.

Kwaliteit – Aangezien de externe omgeving en het contact met de natuur het kenmerkende element is van d vakantie op onze camping, geven we maximale aandacht aan het beheer van het afval, namelijk via het scheiden van afval.

Schoonmaak – Ook de schoonmaak van de verschillende structuren en van de gemeenschappelijke delen is uiteindelijk één van onze prioriteiten en is toevertrouwd aan een professionele dienst en aan het gebruik van gecertificeerde desinfecterende producten.
 
*Ter complete veiligheidsgarantie en preventief, is de camping uitgerust met een defibrillator.

Newsletter

Iscriviti al nostro servizio di newsletter per restare aggiornato sulle novità del campeggio e scoprire in anteprima tutte le offerte di piazzole e case mobili in campeggio per le tue vacanza a Lazise, sul Lago di Garda.