BOOKING

Culturele bezoeken

erblijvend op de camping in Lazise kunnen er gemakkelijk verschillende toeristische attracties bereikt worden met historische en symbolische monumenten die het territorium vertegenwoordigen.
In deze sectie vind je ideeën voor culturele ideeën aan het Gardameer

Venetië Tour – Bezoek met begeleidende persoon ter ontdekking van één van de beroemdste steden ter wereld. De reis voorziet een pullman gran turismo voor de reis en een privéboot om het fascinerende isola di S.Marco te bezoeken met al haar beroemde monumenten.

Verona Tour – Een zeer bijzondere excursie om de architectonische en culturele schoonheden van één van de beroemdste steden van Europa in een ander licht te ontdekken. De reis in de bus met een begeleider voorziet ook een rondleiding in een onbekend Verona met panoramische nachttour.

Brescia Tour – Erkend door unesco als werelderfgoed van de mensheid, is Brescia een mooi stadje dat gekenmerkt wordt door een bloeiende industriële activiteit, door een historisch centrum van grote waarde en door musea en artistieke die noemenswaardig zijn en haar tot een onvergetelijk doel maken voor toeristen uit heel de wereld.

is1Isola del Garda – Dit is het grootste eiland van het meer en geeft een van de tijdens de bootexcursies meest bezochte interessepunten vanwege haar aantrekkingskracht en haar historisch belang.
Van april tot oktober opent de familie Borghese Cavazza haar residentie voor rondtocht: een parkoers dat, via de intacte begroeiing van het park, van de Engelse en Italiaanse tuinen, jullie e rijke geschiedenis zal doen ontdekken van deze plek die belangrijke personages gehuisvest heeft vanaf het tijdperk van de Romeinen tot onze dagen.
www.isoladelgarda.com

Gardone Riviera – Met de aanwezigheid van het Vittoriale degli Italiani, in de volksmond bekend als het huis van Gabriele D’annunzio, is Gardone Riviera één van de meest rijke toeristische geschiedenis van het Gardameer met culturele en landschappelijke excursies doelen die werkelijk uniek en kenmerkend zijn.

Borghetto sul Mincio – Ongelofelijk mooi Middeleeuws dorpje met suggestieve aantrekkingskracht en gekenmerkt door haar sprookjesachtige bruggen, vertegenwoordigt een juweeltje tussen de bezoeken aan het territorium.

Sirmione – Zeer suggestief, vooral in de tour tour by night, is Sirmione één van de meest door toeristen gewaardeerde dorpjes van het Gardameer.
Beroemd om zijn thermale wateren en grotten van Catullo, biedt Sirmione ook interessante culturele parkoersen ter ontdekking van gallisch-romaanse grafstenen en resten van aanbiddingstempels voortkomend uit haar rijke geschiedenis.

Newsletter

Iscriviti al nostro servizio di newsletter per restare aggiornato sulle novità del campeggio e scoprire in anteprima tutte le offerte di piazzole e case mobili in campeggio per le tue vacanza a Lazise, sul Lago di Garda.