BOOKING

Excursies door het landschap

Het Gardameer vertegenwoordigt het ideale scenario waarin prachtige excursies door het landschap met adembenemende uitzichten en panorama’s georganiseerd kunnen worden.
Bij de receptie van onze camping vind je alle informatie die nodig is om jouw excursies op zijn best te organiseren kiezend uit de verschillende voorstellen van een territorium dat echt heel veel verschillende mogelijkheden biedt.
Hier zijn wat ideeën voor een typische reis door het landschap aan het gardameer.

Tour van het Gardameer – Aan het Gardameer is het mogelijk om een tour te organiseren van een dag of een halve dag om de punten van grootste interesse van het meer te ontdekken zoals Punta san Vigilio, het Isola del Garda, het Isola san Biagio en het Parco Naturale della Rocca.
Afhankelijk van de gekozen configuratie kan de tour pauzes bevatten voor een duik en frisse dranken of lunch aan boord.

Elegant Tour – Unieke excursie bedacht om via de belangrijkste havens van het Meer aan boord van een antiek zeilschip uit vorige eeuwen het gebied te verkennen. De elegant tour met vintage-smaak biedt een prachtige cruise op het meer met pauzes voor een duik, tour met gids op het isola del garda en lunch geserveerd aan boord.

Segway & Walk Tour – Bezoek aan de stad van Verona via de voetgangerszones met een toer te voet of vervoerd door een alternatieve, moderne ecologie (segway) om de meest belangrijke monumenten en punten van interesse van de stad te bezoeken met een gespecialiseerde gids.

Rafting Tour – Bezoek het centrum van Verona via een kenmerkende weg zoals de rivier Adige. De excursie schenkt onvergetelijke rillingen en een panoramisch uitzicht zoals je nog nooit gezien hebt, versterkt door de ondersteuning van de riviergidsen die de excursie verrijken zullen met details uit te oudheid.

Flight Tour – Om het Garda te bezoeken zijn er ook Tours op grote hoogte beschikbaar aan boord van de cesna 720 die het toelaat om van bovenaf sprookjesachtige en suggestieve scenario’s te zien.

Veerboten en Ponten – De belangrijkste havens van het Gardameer bieden ook verbindingen via het meer via veerboten en ponten die het mogelijk maken de belangrijkste dorpjes van het gebied direct via het meer te bezoeken, zo het vervoer over de weg vermijdend.

Newsletter

Iscriviti al nostro servizio di newsletter per restare aggiornato sulle novità del campeggio e scoprire in anteprima tutte le offerte di piazzole e case mobili in campeggio per le tue vacanza a Lazise, sul Lago di Garda.