BOOKING

Parken van de Garda

De veronese kust van het Gardameer biedt veel natuurparken en parken van vermaak voor de vrije tijd en het vermaak van toeristen.

PARCO GIARDINO SIGURTÀ – Winnaar van de prestigieuze erkenning als op twee na mooiste park van Europa in 2015, is Parco Giardino Sicurtà een waar natuurparadijs dat zich uitstrekt over zeshonderdduizend vierkante meter.
Betoverende seizoensbloei, magnifieke grasbegroeiingen en suggestieve plekken van historische interesse maken het toe één van de meest bezochte bestemmingen van het Gardameer met honderdduizenden bezoekers per jaar.

PARCO DELLE CASCATE – Het parco delle cascate is de ideale plek voor een natuurexcursie omgeven door het groen van de weelderige begroeiing, waaronder duizelingwekkende wanden van naakte rots, schaduwrijke grotten en kletterende watervallen van bronwater.
In deze oase van traditie en natuur kunnen jullie de antieke smaken, de kunsten en de gewoontes van de Valpolicella en an de Lessinia herontdekken.

PARCO NATURA VIVA – Meer dan 1.500 dieren van 250 soorten afkomstig uit heel de wereld en 42 hectaren Morenische heuvels. Een enthousiasmerend parkoers omgeven door een rijke natuur ter ontdekking van de diersoorten die in de vijf continenten wonen. Een tropische avond, een safari-zoo, een parkoers gewijd aan de Groten van de Geschiedenis en een boerderij waar geitjes geaaid kunnen worden. Een groot park, levend en emotionerend, waar de geschiedenis en het heden van de Natuur geleerd kunnen worden en een onvergetelijke dag beleefd kan worden.

GARDALAND – is het grootste pretpark van Italië bedacht voor het vermaak van heel de familie en zeer dichtbij onze camping. Sinds jaren en jaren vermaakt Gardaland groot en klein met allerlei attracties die geïnspireerd zijn op de wereld van de fantasie en van het avontuur, zonder de allerkleinsten te vergeten die hun eigen spookjeszones daar aantreffen.

MOVIELAND – is het eerste pretpark in Italië gewijd aan de wereld van de filmwereld. Rijk aan emotionerende attracties, is het park constant geanimeerd met figuranten die de rol van beroemde personages op zich nemen voor een continu vermaak.

CANEVA WORLD – is een waterpark van meer dan 100.000 m2. voorzien van een grote hoeveelheid glijbanen, golfslagbad, meren, eetgelegenheden en winkels binnen een “Caraïbische” context en een zeer groot scenisch effect. De werkelijk unieke manier van thematisering laat het aan groot en klein toe om frisse, emotionele dagen vol adrenaline te beleven.

Newsletter

Iscriviti al nostro servizio di newsletter per restare aggiornato sulle novità del campeggio e scoprire in anteprima tutte le offerte di piazzole e case mobili in campeggio per le tue vacanza a Lazise, sul Lago di Garda.