BOOKING

Sportactiviteiten

Het gardameer is de ideale location waar sportactiviteiten buiten gehouden kunnen worden in een unieke en kenmerkende context.
Van watersporten, bergsporten, tot de meest extreme activiteiten, biedt het Gardameer een oneindig aantal sportvoorstellen die de dagen, ook van de meest veel eisende sportliefhebbers, zullen kunnen opvrolijken.

E-MTB Adventure – De kracht van elektrische, moderne mountain bikes bieden de mogelijkheid paden en routes te nemen die niet uitgestippeld zijn en die u naar adembenemende uitzichtpunten brengen zullen. De parkoersen gaan door natuurgebieden totdat ze uitkomen bij een panoramisch terras hoog boven het meer. Een unieke ervaring die voor iedereen weggelegd is.

Mountain-Bike en Wielrennen – De uiteenlopendheid van parkoersen die van het meer naar de bergen of naar de steden in de buurt brengen maken onze zone tot één van de meest geliefde zones voor fietsers van heel de wereld, zowel op paden als op ruw terrein.
Met de ondersteuning van gespecialiseerde gidsen, biedt het Gardameer een ruime variëteit aan parkoersen die in staat zijn niet alleen de meest getrainde sportliefhebbers, maar ook families die op zoek zijn naar een ontspannende rit tevreden te stellen.

Canyoning – Canyoning is niet slechts een watersport, het is vermaak, avontuur en ongerepte natuur. Dankzij het canyoning zul je een wereld ontdekken die normaal ontoegankelijk is, tussen uitgehakte rotsen en kristalachtige wateren. In alle afdalingen zullen de deelnemers vergezeld worden door ervaren alpengidsen die de uitstapjes organiseren in alle veiligheid voor een vermaak zonder zorgen.

Fun Kayak – Een nieuwe en enthousiasmerende manier van het beleven van de rivier! Voor wie van water houdt en de emotie wil voelen van een rivier afdalen in autonomie is fun kayak de juiste activiteit. Dankzij de open structuur en de bijzondere manoeuvreerbaarheid zijn de kajaks gemakkelijk te besturen voor een onmiddellijk vermaak.

Via Ferrata – De zone van het hoge Garda biedt verschillende routes van verschillende moeilijkheidsgraden die uitgevoerd kunnen worden tussen diepe ravijnen en prachtige toppen, aangehaakt aan een stalen kabel en vergezeld door alpengidsen met specifieke uitrusting die deze ervaring onvergetelijk zullen maken.

River Trek – Een parkoers van vermakelijke trekking om een groot en spectaculair ravijn te ontdekken m.b.v. de loop van de rivier tussen zeer hoge rotswanden, rotsen geslepen door het water en laag water-plekken in één van de meest grote en fascinerende canyons van Europa.
Een ongelofelijke ervaring op een ruige plek die natuur en avontuur verenigt.

Rock Climbing – Het beklimmen is een gemakkelijke activiteit indien uitgevoerd met alpengidsen die met passie en vrolijkheid de basis leren van de veiligheid en de trucs om het klimmen een onvergetelijke ervaring te maken.

Newsletter

Iscriviti al nostro servizio di newsletter per restare aggiornato sulle novità del campeggio e scoprire in anteprima tutte le offerte di piazzole e case mobili in campeggio per le tue vacanza a Lazise, sul Lago di Garda.