BOOKING

Vakantie op Camping Gardameer

Camping Fossalta bevindt zich op de kust van Verona van het Gardameer, in een zone van grote historische/culturele interesse waar het mogelijk is ook eno-gastronomische, sportieve en relaxvakanties te organiseren.
Om het gebied te beleven kunnen de gasten de vele oude dorpjes bezichtigen en genieten van kenmerkend scenario’s en de tradities van een territorium dat rijk is aan geschiedenis.

Het geheim om het Gardameer echt te leren kennen bestaat dan ook in het zich laten meenemen door de talrijke dorpsfeesten en door de eno-gastronomische ontmoetingen tot de ontdekking van de smaak en de lekkernijen van ons land.

Onze staff is altijd beschikbaar om elke dag de meest belangrijke afspraken te suggereren op de zomerkalender en de toeristen raad te geven over hoe hun vakantietijd het beste te benutten.

Voor de gasten die wensen de hoofdpunten van toeristische interesse te bezoeken die door de geschiedenis en de traditie van ons gebied aangeboden worden is het ook mogelijk om vanaf de camping monumenten van internationale roem te bereiken zoals de Vittoriale degli Italiani, de Arena di Verona of het Museum Santa Giulia di Brescia.

Afstanden
: De camping bevindt zich op slechts 3 km van Gardaland en op 300 m. van Movieland, gemakkelijk te voet bereikbaar.

In de buurt van de snelweg is vanaf het treinstation en de haven onze camping een perfect vertrekpunt om de belangrijkste historische steden van Noord-Italië, de thermale wateren en de parkoersen voor suggestieve ritten te voet of op de mountain bike te bereiken.

Newsletter

Iscriviti al nostro servizio di newsletter per restare aggiornato sulle novità del campeggio e scoprire in anteprima tutte le offerte di piazzole e case mobili in campeggio per le tue vacanza a Lazise, sul Lago di Garda.