BOOKING

Lazise - Gardameer

Lazise bevindt zich op de oostoever van het Gardameer, ten zuiden van Bardolino en ten Noorden van Castelnuovo del Garda. De stad bevindt zich op 24 km a ten westen van Verona, onder de Morenische heuvels. Hier bereikt het meer zijn maximale breedte met 17 km van kust tot kust.
Lazise, van het Latijn “laceses” – stad aan het meer – is een dorpje uit de Middeleeuwen dat een kenmerkend historische centrum biedt met smalle straatjes, pittoreske pleintjes en een haven midden in het centrum die gemakkelijk toegankelijk is voor bootjes en toeristenboten.

 

Lazise is vandaag één van de meest belangrijke toeristische centra van het Gardameer, dankzij de pracht van de plek, de talrijke restaurants en winkels, de verschillende sportactiviteiten die aangeboden worden en de dichtbijgelegen pretparken Gardaland en Canevaworld, beroemd in heel de wereld.
Een rijk programma van evenementen kenmerkt Lazise heel het jaar door: vele concerten, de kerstmarkt met plaatselijke lekkernijen, het feest van St. Martin en vele andere territoriale presentaties en tentoonstellingen.
De wekelijkse markt wordt op woensdag gehouden.
Terme di Colà – Zeer bekend is de fractie van Colà, met het prachtige Parco Termale del Garda.
Dit heeft natuurlijke, thermale meren, die perfect uitgerust zijn om de tijd door te brengen in alle rust omgeven door het welzijn van de thermale wateren.

Lazise is het perfecte dorp om een onvergetelijke vakantie te beleven aan het Gardameer en alle kenmerken te ontdekken van een gebied dat echt uniek is.

Newsletter

Iscriviti al nostro servizio di newsletter per restare aggiornato sulle novità del campeggio e scoprire in anteprima tutte le offerte di piazzole e case mobili in campeggio per le tue vacanza a Lazise, sul Lago di Garda.