De camping

Uw camping aan het Gardameer

Iedere gast is welkom. Op onze rustige camping in Lazise, aan de Veronese kant van het Gardameer, vindt u een gastvrije en vertrouwde sfeer die u een onvergetelijke vakantie zal bezorgen.

camping voor kinderen aan het Gardameer
SCROLL
We zijn altijd hier

Een plek waar gevoelens groeien en waar herinneringen ontstaan.

Wij zijn de familie die er woont, het bewaakt en al jarenlang families en vrienden verwelkomt die bij ons zijn opgegroeid. Dit is de spirit van onze camping, dit is wat er van nature gebeurt. Een band die niet alleen bestaat uit een toevallige relatie, maar vaak uitmondt in een vriendschap. We houden er van spontaan te zijn en iedereen te behandelen als families om uw verblijf fijner en warmhartiger te maken. We zijn altijd hier en wachten om u toe te voegen aan de vrienden van onze familie en de vrienden van het Gardameer.

In de natuur

Ontspanning en natuur

Genesteld in de weelderige Riviera van het Gardameer in Lazise, is Camping Fossalta de juiste plek voor diegenen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie in contact met de natuur zonder te moeten afzien van vreugde en plezier.

Vrienden en gidsen

Welkom & Gastvrijheid

Camping Fossalta in Lazise is een plek die wordt gekenmerkt door de vriendelijkheid en behulpzaamheid van een familie die het sinds 1968 beheert met passie en aandacht voor detail en zich het welzijn van haar gasten ten harte neemt.

Zoals thuis

Familiecamping

Juist vanwege deze kenmerken is de camping de perfecte oplossing voor gezinnen met kinderen die kunnen genieten van alle comfort, toegewijde service en entertainment met avondshows. Afhankelijk van verschillende behoften kunnen gasten kiezen of ze de ruime kampeerplaatsen willen boeken of in een van de comfortabele accommodaties willen verblijven. De camping biedt ook verschillende gemeenschappelijke ruimtes die altijd goed onderhouden en schoon zijn, zoals het zwembad, het strand, de miniclub, de speeltuinen en service om het welzijn van elke klant te garanderen.