Sluit

Campingvakantie aan het Gardameer

Aan de oevers van het meer, in Lazise, is een plek om gelukkige momenten van vakantie en ontspanning door te brengen met familie of vrienden.

Herlaad
SCROLL
Welkom

In de magische wereld van kamperen aan het Gardameer

Als u op zoek bent naar een rustige camping midden in de natuur en waar u zich thuis voelt, dan is Camping Fossalta ideaal voor u!

Camping Fossalta ligt in Lazise in Verona, in het hart van het Gardameer en is een oase van rust en sereniteit, omgeven door het kalme water van een betoverend meer en weelderige natuur.

Op onze camping, die sinds 1969 door een familie wordt beheerd, bieden wij comfortabele accommodaties en ruime en schaduwrijke staanplaatsen, zodat u de ervaring van een echte camping kunt ervaren, kunt genieten van de ongelooflijke rust en een uiterst geschikte locatie en alle belangrijke bezienswaardigheden in de omgeving kunt bereiken.

Verken de faciliteit

Een uitkomst voor iedereen

Op een recentelijk geheel vernieuwde camping heeft u de keuze uit accommodaties, cocotenten en staanplaatsen.

Ze zijn allemaal comfortabel, ruim en modern. Ruime ruimtes, privacy en rust. Uw volgende vakantie aan het Gardameer kan hier pas beginnen ...

Bekijk onze accommodaties, er is een ideale uitkomst voor iedereen.

Nieuws en aanbiedingen
Early booking December

Save 20% if you book within 31.12.2021

 

Book your holidays in advance and save 20%. The offer is valid on all accommodations (except Top Lago Pitch) for bookings made within 31.12.2021 for the period 01.04.2022 – 25.05.2022 and for a minimum stay that varies according to the period.

The promotion can’t be combined with other offers and doesn’t include the tourist tax.

Geldigheidsduur
vanaf 09/12 naar 31/12
Prijs