De familie

Welkom bij een van de mooiste plekken van Italië. Het Gardameer

Aan de oevers van het meer, in Lazise, wacht een plek op u om gelukkige momenten van vakantie en ontspanning door te brengen met familie of vrienden. Voor de meer ondernemende mensen, zijn er de pretparken van het Gardameer op slechts een paar meter van de camping: Gardaland, Movieland en Canevaworld.

Familiecamping, Fossalta
SCROLL
Welkom

Elk jaar ontmoeten we vrienden voor het leven, die vanuit heel Europa terugkomen om ons te bezoeken.

De camping is ons thuis en wij zijn de familie die er woont, die er over waakt en die families en vrienden verwelkomt die met de jaren met ons zijn opgegroeid.

Dit is de spirit van onze camping, dit is wat er van nature gebeurt. Een band die niet alleen bestaat uit een toevallige relatie, maar vaak uitmondt in een vriendschap.

We houden er van spontaan te zijn en iedereen te behandelen als families om uw verblijf fijner en warmhartiger te maken. We zijn altijd hier en wachten om u toe te voegen aan de vrienden van onze familie en de vrienden van het Gardameer.

De oprichters
Renato e Amelia Amicabile

Renato en Amelia waren de eigenaren van een stuk grond met uitzicht op het Gardameer dat onmiddellijk een bestemming werd voor mensen uit heel Italië en Duitsland om het prachtige Gardameer te bewonderen en te bezoeken.

Om deze reden besloten ze in 1960 hun land te openen om deze mensen gastvrijheid te bieden.

Onze camping is ontstaan uit dit gebaar van gastvrijheid.

Het hart en de ziel
Rita Amicabile

Al meer dan 30 jaar de ziel van de camping. Ze is de dochter van Renato en Amelia en woont al sinds de oprichting op de camping. Door haar jonge leeftijd vertegenwoordigt de camping haar thuis en de plek waar ze opgroeide.

Deze diepe band met de faciliteit zal haar nooit verlaten en dankzij haar maakt de gast nu deel uit van één grote familie.

Haar grootste succes is het opvoeden van drie kinderen met wie ze dezelfde passie en wilskracht deelt.

De toekomst en innovatie
Marco, Fabio en Lia

De jongens groeiden op net als hun moeder op de camping en speelden en studeerden daar. Hun speelkameraadjes zijn altijd nieuwe kinderen en tieners geweest met wie ze vriendschappen opbouwden.

Deze wereld is altijd een waardevolle stimulans geweest voor nieuwsgierigheid en een open blik op de wereld vanwege talloze kennis van verschillende talen en culturen.

Deze kwaliteiten zijn terug te vinden in de ideeën en cultuur van gastvrijheid waarin ze zich onderscheiden. In feite vertegenwoordigen ze de toekomst van deze camping en dragen ze actief bij aan het beheer.

    Familia-Gardameer-Uitzicht op het Meer