BOOKING

Voor een camping voor relax in Lazise

De camping Fossalta biedt haar klanten een grote reeks diensten om tegemoet te komen aan elke eis en behoefte.

Dit is wat je kunt vinden in onze structuur:


ZWEMBAD – Groot en klein kunnen gebruik maken van twee zwembaden die zich op kleine afstand bevinden van de bar van de camping, omgeven door een groot solarium waarin het mogelijk is te ontspannen en te zonnen.
Het grote, rechthoekige zwembad (25 m x 12,50 m) heeft een diepte die varieert van 1,20 m. tot 1,50 m. en beschikt over een heel leuke waterglijbaan.
Het kleine, ronde, zwembad (Ø 15 m.) heeft een diepte die gaat van 0,20 m. tot 0,60 m.

STRAND – De Camping Fossalta kijkt direct uit op het Gardameer en biet een strand met zand en kiezelstenen dat altijd uiterst verzorgd is door onze staff, ideaal om te ontspannen in de schaduw van de begroeiing, te zonnen en lange wandelingen te maken.
Het strand beschikt tevens over een glijbaan voor badgasten en boeien die geautoriseerd zijn als aanlegplaats voor boten.
Op het strand is het tevens mogelijk om stoelen en ligbedden, waterfietsen, kano’s en boten te huren.


BAR & MARKET – Binnenin de camping bevinden zich ook een bar en een minimarket.
De bar, gelegen op centrale positie, biedt drinks, snacks en kant- en klare hoofdgerechten. Bij de bar is het mogelijk wedstrijden en sportevenementen te volgen op het maxi-scherm, plezier te hebben in gezelschap op thema-avonden, live-concerten, dansoptredens en karaoke bij te wonen.
Naast de var bevindt zich de minimarket, waar het mogelijk is elke dag vers brood, knapperige croissants, dranken, plaatselijke wijnen en een accurate selectie van algemene voedingsmiddelen en van eerste behoefte te kopen.


SPEELTUIN – Voor het vermaak en de ontspanning van de kleinsten, biedt de camping Fossalta een sprookjesachtige speeltuin met grote groene zone uitgerust met glijbanen, schommels, kasteel, draaimolen e speelhoek met zand.
In deze groene oase kunnen de kleintjes in alle veiligheid buiten spelen, vriendschap sluiten met andere kinderen binnen de camping.

MINICLUB – De Camping Fossalta is een ideale family camping voor een vakantie met uw kinderen aan het Gardameer.
Dank zij de miniclub beheerd door animateurs, kunnen kinderen van alle leeftijden meedoen met leuke, recreatieve activiteiten waardoor ze kunnen socialiseren terwijl ze zich vermaken.
De camping biedt het vermaak van de kinderen ook in geval van slecht weer.
Bovendien kunnen de kinderen op de camping Fossalta zich in alle vrijheid binnen de structuur begeven, omdat deze georganiseerd en verzorgd is om de rust van families te garanderen.SPORT
– Op de camping zijn twee tennisbanen op synthetisch terrein, een voetbalveld op gras en één op synthetisch gras, een basketveld, een volleybalveld en een ping-pong tafel beschikbaar.
Onze camping is tevens een ideaal punt van vertrek om zich op lange parkoersen op de mountain bike te bewegen naar de Monte Baldo of de aantrekkingskracht te ontdekken van de watersporten die door het gardameer geboden worden: zeilen, wind surf, kite surf, wake board, parafly.

ANDERE DIENSTEN
De camping is uitgerust om alle diensten die onmisbaar zijn voor een gemakkelijke n relaxte vakantie te bieden.
Binnen de camping kunnen de gasten gebruik maken van uitgeruste hygiënische diensten, waarvan er één net nieuw is.

De diensten, altijd schoon en uitgerust, beschikken over gemeenschappelijke badkamers, privébadkamers die gehuurd kunnen worden, badkamers voor gehandicapten, badkamers gereserveerd voor kinderen, douches en washok.

Ons sterke punt is de schoonmaak die gegarandeerd wordt zowel in de verblijfplaatsen als in de gemeenschappelijke delen, altijd onder controle is van onze staff die gespecialiseerd is en bezit over professionele producten en uitrustingen.

Newsletter

Iscriviti al nostro servizio di newsletter per restare aggiornato sulle novità del campeggio e scoprire in anteprima tutte le offerte di piazzole e case mobili in campeggio per le tue vacanza a Lazise, sul Lago di Garda.