Sluit
Sportvakantie

Gardameer, de bestemming van elke sporter

Het Gardameer is de ideale plek voor buitensportactiviteiten in een unieke en karakteristieke omgeving.
Van watersport tot bergsport tot extreme activiteiten, het Gardameer biedt een oneindig sportaanbod dat zelfs de dagen van de meest veeleisende sporters zullen plezieren.

SCROLL
E-bike aan het meer

De kracht van moderne elektrische mountainbikes biedt de mogelijkheid om onbekende paden en routes te nemen die je naar adembenemende panorama's leiden. De routes gaan door natuurgebieden tot je een panoramisch terras bereikt met uitzicht op het meer. Een unieke ervaring die voor iedereen toegankelijk is.

Geldigheidsduur
vanaf 04/04 naar 01/08
Duur
7
inclusief
E-MTB, caschetto
Mountainbiken bij het meer

De variatie aan routers die van het meer naar de bergen of naar nabijgelegen steden leiden maakt ons gebied een van de meest populaire voor fietsers van onver de hele wereld, zowel op de weg als met de mountainbike. Met de ondersteuning van gespecialiseerde gidsen biedt het Gardameer een variatie aan routes die niet alleen getrainde sporters tevreden stellen, maar ook gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannende fietstocht.

Canyoning op het Gardameer

Canyoning is niet zomaar een watersport, het is plezier, avontuur en ongerepte natuur. Dankzij canyoning zul je een normaal ontoegankelijke wereld kunnen ontdekken, tussen gebeeldhouwde rotsen en kristalhelder water. Bij alle afdalingen worden de deelnemers begeleid door deskundige berggidsen die de tochten veilig organiseren voor zorgeloos plezier.

Fun Kayak op het meer

Een nieuwe en spannende manier om de rivier te ervaren! Voor degenen die an water houden en de spanning willen ervaren van het zelfstandig afdalen van een rivier, is Fun Kayak de juiste activiteit. Dankzij de open structuur en de bijzondere wendbaarheids zijn kajaks gemakkelijk te besturen voor direct plezier.

Staalkabel-routes Gardameer

Het gebied rond het noordelijke gedeelte van het Gardameer biedt verschillende staalkabel-routes met verschillende moeilijkheidsgraden die kunnen worden uitgevoerd tussen diepe kloven en prachtige toppen. Vastgehaakt aan een staalkabel en begeleid door alpine gidsen met specifieke uitrusting gaat u een overgetelijke ervaring tegemoet.

Rotsklimmen

Klimmen is een eenvoudige activiteit wanneer het wordt beoefend samen met ervaren alpine gidsen die met passie en plezier de basis van veiligheid en trucs leren om van klimmen een onvergetelijke ervaring te maken.

Tandem-Paragliding-Flug

Es gibt keinen besseren und entspannenderen Weg, um einen Tandem-Paragliding-Flug auf dem Gardasee zu unternehmen und den Nervenkitzel zu erleben, einen wunderschönen See von oben zu sehen. Mit dem Gleitschirmflug können Sie geräuschlos fliegen. Wenn Sie über den Gardasee fliegen, genießen Sie einen Flug von etwa 30 Minuten.